Laatste nieuws

Roy Nannes en Patrick Burmanje Grootste Halve Zool 2018

De onderscheiding van Grootste Halve Zool 2018 gaat dit jaar naar Roy Nannes en Patrick Burmanje!

Zij zijn onze "oude vaste slagwerkers". Zij ontvangen deze onderscheiding voor hun inzet en bereidheid voor De Halve Zoole als het gaat om invallen.

Wij zijn ze daar heel erg dankbaar voor!

Halve Zoole Bal 2018 weer een groot succes!

We kunnen weer terugkijken op een mooie avond in onze residentie Sportcafé RKC Waalwijk!

bekijk hier alle foto's https://flic.kr/s/aHsm6N2uEY.

Met dank aan Bart van Vugt voor de foto's!!!

 

Nieuwe slagwerker

Wij zijn blij te melden dat wij een nieuwe vaste slagwerker hebben gevonden. Daniël Mabesoone mag zich gaan uitleven of de drums! 

Welkom bij de club en veel succes!

Programma Halve Zoole Bal 2018

Wij zijn trots op het feit dat we weer een leuke line up aan blaaskapellen kunnen presenteren op ons Halve Zoole Bal. 

Zorg dat u er bij bent! Zondag tijdens Carnaval!

 

https://www.facebook.com/events/693825524160592/

 

 
 

Vacature drums en trombone

We zijn nog steeds met spoed op zoek naar een drummer en een trombonist(e)!!

Noodgedwongen speelt onze Baritonspeler Pierre Maas op kleine trom zodat we in ieder geval kunnen optreden. Fijn dat Pierre dit wil doen en regelmatig kunnen wij nog een beroep doen op onze voormalige drummer om in te vallen maar wij zoeken echt een vaste drummer. 

Ook op trombone zijn wij dringend op zoek naar versterking!

Ken jij of ben jij onze nieuwe drummer of trombonist(e), meld je dan aan en kom eens kijken op een van onze repetities!

Laatste nieuws

10e Halve Zoole Bal was een geslaagd feestje!

Carnaval 2014 zit er helaas weer op. We kunnen terug kijken op een aantal hele gezellige muzikale dagen.

Ook ons 10e Halve Zoole Bal kan de boeken in als een zeer geslaagd feestje. In onze residentie Sportcafé RKC was het volle bak. Na het bedanken van eigenaar Jan Beaart voor het sponsoren van de nieuwe broeken en het feit dat hij zijn café beschikbaar stelt voor het organiseren van het 10e Halve Zoole Bal kon het feest beginnen.

Aan de bands OB Blusswerruk uit Eindhoven en ’t Rammeltammel uit Drunen de eer om te openen en het publiek op te warmen. Dit is goed gelukt want het was meteen een feest.

Tijdens de serie van thuisclub De Halve Zoole werd de onderscheiding voor “Grootste Halve Zool” uitgereikt aan Henny Burgers. Eigenaar van het entertainment bureau waar wij al 15 jaar elk jaar voor mogen optreden.
Na de officiële plichtpleging en het bedanken van Patrick Burmanje, onze slagwerker die na Carnaval stopt was het tijd om zijn stokjes alvast “symbolisch” over te dragen om zijn opvolger de laatste 2 nummers ten gehore te laten brengen.

De SHE’S uit Udenhout wisten de zaal in lekker los te krijgen, waarna Heavy Hoempa uit Uden en de Boere Soulstampers uit Utrecht het dak er af wisten te blazen. Het Waalwijkse publiek heeft de vorige edities al kunnen kennis maken met deze bands waardoor zij inmiddels fan zijn geworden.

Als inmiddels vaste afsluiter van het Halve Zoole Bal zijn de zusters en dokters van op Dokters Recept uit Tilburg niet meer weg te denken. Ook zij hebben inmiddels een aantal vaste waalwijkse fans.

Uiteraard werd er tussen door en afsluitend muziek gedraaid door DJ Jeffrey.

Het was een zeer geslaagde avond en door dit succes kunt u nu alvast 15 Februari 2015 vastleggen voor het 11e Halve Zoole Bal tijdens Carnaval 2015!!!

De foto's van deze geweldige avond vind je hier