Laatste nieuws

Programma Halve Zoole Bal 2018

Wij zijn trots op het feit dat we weer een leuke line up aan blaaskapellen kunnen presenteren op ons Halve Zoole Bal. 

Zorg dat u er bij bent! Zondag tijdens Carnaval!

https://www.facebook.com/events/693825524160592/

 

 
 

Vacature drums en trombone

We zijn nog steeds met spoed op zoek naar een drummer en een trombonist(e)!!

Noodgedwongen speelt onze Baritonspeler Pierre Maas op kleine trom zodat we in ieder geval kunnen optreden. Fijn dat Pierre dit wil doen en regelmatig kunnen wij nog een beroep doen op onze voormalige drummer om in te vallen maar wij zoeken echt een vaste drummer. 

Ook op trombone zijn wij dringend op zoek naar versterking!

Ken jij of ben jij onze nieuwe drummer of trombonist(e), meld je dan aan en kom eens kijken op een van onze repetities!

De Halve Zoole zetten Unna weer op zijn kop!

Al een aantal jaren op een rij mogen wij afreizen voor een weekend naar Unna Duitsland om op te treden tijdens de stadsfeesten. Elk jaar is het weer een feest en maken de halve zoole er letterlijk weer een feestje van! 

Zo ook dit jaar. Het weer was perfect, de sfeer was goed en het publiek enthousiast. 

Wij danken Marketing Unna dat we weer aanwezig mochten zijn en René van Boxtel voor het regelen van het weekend als tussenpersoon!

Nieuw lid Frits

Wij zijn blij te mogen melden dat Frits Grakist onze bariton sectie komt versterken!  

We wensen Frits van harte welkom bij ons clubke! 

Grootste Halve Zool 2017 voor Bart van Vugt

Bart van Vugt. Fotograaf van Waalwijk nieuws heeft dit jaar de onderscheiding van Grootste Halve zool in ontvangst mogen nemen. Hij kreeg onze jaarlijkse onderscheiding omdat hij zich al jaren in zet om fotoreportages te maken van diverse evenementen in en rondom Waalwijk. Zo ook al een aantal jaren bij ons Have Zoole Bal. Bart geniet dan zelf ook altijd van de kapellen die hij ziet verschijnen. Met veel enthousiastme legt hij de leukste momenten van de avond vast. 

Bart bedankt voor je inzet en hopelijk mogen we volgend jaar weer een beroep op je doen.

 

https://waalwijk.nieuws.nl/nieuws/20170228/waalwijk-nieuws-nl-fotograaf-bart-van-vugt-gehuldigd-tijdens-halve-zoole-bal/

 

Agenda

Laatste nieuws

10e Halve Zoole Bal in nieuwe residentie

Na noodgedwongen voor de tweede keer te hebben moeten verkassen zijn wij blij te melden dat wij de gezelligste avond tijdens Carnaval in Waalwijk kunnen voortzetten in een nieuwe residentie.

Inmiddels vinden onze repetities al een tijdje plaats in Sportcafé RKC en zijn wij erg dankbaar dat eigenaar Jan Beaart ons ook een thuishaven heeft geboden tijdens Carnaval en ons daarmee tevens de mogelijkheid heeft gegeven oor het organiseren van ons jaarlijkse Halve Zoole Bal! Een super locatie vinden wij!

Ons Halve Zoole Bal is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een bekende happening in de omtrek.

Zo zal het ook dit jaar de bezoeker aan niets ontbreken. Een top avond met de beste van de beste blaaskapellen uit heel Nederland die verassende en gevarieërde klanken te gehore brengen, uiteraard afgewisseld met carnavalsmuziek van een DJ.

Ook zal onze inmiddels gerenommeerde onderscheiding voor "Grootste Halve Zool" weer worden uitgereikd aan iemand die voor ons van grote betekenis is.
Kortom voor de gezelligste zondagavond tijdens Carnaval moet je bij het Halve Zoole Bal zijn!

Zondag 2 Maart  - Sportcafé RKC Waalwijk - TOEGANG VOOR IEDEREEN GRATIS!

Bekijk hier de foto's van vorig jaar.